Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Meclisinin örgütlediği ” Kantin Fiyatlarını Boykot Ediyoruz” etkinliğine tüm okul katıldı. Direniş zaferle sonuçlandı. Önlerine dizilen tüm öğretmenlerine önce dertlerini anlatan sonra istekleri kabul olmayınca öğretmenlerin kurduğu barikatı yıkıp geçen liseliler öğle arasında yiyeceklerini dışarıdan ucuz bir şekilde aldılar.
Bizler liselileriz dışarıdan hiç bir gelirimiz yok. İşçi ailemizin bize verdikleri harçlıklarla okullara bile zor gelip gidiyoruz. Bunun üstüne bide yetmezmiş gibi kantin fiyatları en lüks kafe fiyatları ile aynı limite çıkartıyorsunuz. Zaten sözde parasız olan okullarınıza zor para yetiştiriyoruz bide sizin gırtlaklarınızı tıka basa doyurmak için para tuzağınız olan kantinlerinizden pahalı yiyeceklerinizi almamızı talep ediyorsunuz.
HADİ ORDAN.
Sizin kurallarınıza uymuyoruz. Kantin fiyatları düşene kadar okulumuzda her gün öyle araları okul kantinini boykot ediyoruz.
KARTAL ŞEHİT ÖĞRETMEN HÜSEYİN AĞIRMAN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİ MECLİSİ