AKP’nin Katil Polisi Yeni Katliamlar Yeni Komplolar Örgütlüyor!
1 Eylül salı günü İngiliz konsolosluğu önünde ‘Steve KACZİNSKİ’ye ÖZGÜRLÜK’ eylemine saldıran AKP’nin katil polisi yedi Halk Cepheliyi işkence ile gözaltına almıştır. Daha henüz pankart dahi açmadan Halk Cephelilere saldıran katil polis o andan başlayarak kesintisiz bir şekilde Halk Cephelilere işkence yapmış, tahammülsüzlüğünü göstermiştir.
İşkenceci polis fiziki işkence ile de yetinmemiş gözaltında tuttuğu Halk Cephelilere psikolojik işkence de uygulamıştır. Özellikle çocuk şubeye götürülen Halk Cephelilere özel olarak psikolojik işkence uygulayan katil polis, işbirlikçileştirme faaliyetinden devrimcileri karalamaya, kurumları-mahalleleri hedef göstererek tehdit etmekten devrimcileri -isimlerini de vererek- tutuklatmakla, katletmekle tehdit etmeye… Birçok psikolojik işkence argümanı kullanmıştır. Ancak her defasında Halk Cephelilerden hak ettiği yanıtı almıştır.
Gözaltında tuttuğu Halk Cephelilere Metin Yavuz’u, Leyla Aracı’yı soran işkenceciler ‘onları da alacağız az kaldı, onların da işini bitireceğiz, hepsini alacağız’ diyerek devrimcileri hedef göstermiş yeni katliam ve komplo hazırlığında olduklarını itiraf etmiştir.
Pis ağzına devrimcileri isimleriyle alan ahlaksız polis devrimcilerin ahlakına, ilkeli yaşamına dil uzatmış karalama yaparak gözaltındaki Halk Cephelileri etkilemeye çalışmıştır.
Hasan Ferit Gedik Uyuşturucu İle Mücadele Ve Kurtuluş Merkezi’ni hedef gösteren katil polisler, orada bağımlı insanların eğitilmesine, mücadele etmesine ne kadar tahammülsüz olduğunu göstermiştir, ‘Eğer insanları eğitmeye devam ederseniz orayı da basacağız’ diyen katil polisler uyuşturucu satıcılarının uşağı olduklarını bir kez daha itiraf etmişlerdir.
Bunların yanında ailelere beslenen duyguları kullanmaktan tehdit etmeye, çalışma yapılan mahalleleri hedef göstererek tahrik etmeye pek çok yalan-demagoji psikolojik işkencenin konusu olmuştur.
Bu yapılanlar, bu söylenenler AKP’nin katil polisinin ve bu düzenin ne kadar çürümüş ve güçsüz durumda olduğunun itirafından başka bir şey değildir. Cephelilerin iradesi karşısında her çatışmada yenik ayrılan katil polisler çırpınış içindeler. Boşuna çırpınmayın! Siz birer siyasi ölüsünüz. Hiçbir yalan, tehdit karalama bu gerçeği değiştiremez. Pislik içinde boğuluyorsunuz. Katiller ve hırsızlar ve zalimler düzenini birer bekçi köpeğisiniz. Onursuz ve namussuzsunuz. Size kim inanır? Siz her uyuşturucu şebekesinin elebaşısınız, fuhuşu yayan sizsiniz. Hırsızlık sizin düzeninizin adıdır. Siz kim oluyorsunuz da devrimcilerin ahlakına dil uzatıyorsunuz?
Korkaksınız. Çünkü haksızsınız. Kurumlarımız meşrudur. Hiçbirine gücünüz yetmez. Efendiniz ABD Cepheliler için ‘çok eğiticiler, insanlarla ilişkileri çok güçlü, bağları çok güçlü’ diyor hazırladığı raporlarda. Öyledir. Kurumlarımız, bedeli kanla, canla ödenmiş mevzilerimizdir. İnsanlarımızı eğitmek devrimcileştirmek için, örgütlemek için açtık o kurumları. Her anımızda bunun için yaşıyoruz: Eğitmek, eğitmek, eğitmek… ve örgütlemek! Buyurun gelin! Kapatabiliyorsanız kapatın kurumlarımızı!
45 yıldır sizden icazet alarak var olmadık, bundan sonra tehditlerinizle, saldırılarınızla yok olacak değiliz. Sizin saldırılarınız, tehditleriniz, adımızı sayıklamanız bizim ne kadar doğru şeyler yaptığımızı gösterir. Düşmanlığınızı kazanmak bizim için onurdur.
Katil işkenceci polisleri uyarıyoruz!
İşkence yapmayın. Hesabı sorulur. Bunu çok iyi biliyorsunuz. Zaten büyük korkularla yaşıyorsunuz. Daha fazla korkularınızı büyütmeyin.
Devrimcileri hedef göstermekten vazgeçin! Adını pis ağzınıza aldığınız devrimcilerin başına gelecek her şeyden siz sorumlusunuz.
Baskılar Tehditler Gözaltılar İşkenceler Bizi Yıldıramaz!
Kahrolsun Faşizm Yaşasın Mücadelemiz!
GAZİ HALK CEPHESİ
9 EYLÜL 2015