NURHAN YILMAZ VE ROJDA YALINKILIÇ SERBEST BIRAKILSIN!
TATİL KAMPI YAPMAK SUÇ DEĞİLDİR!
Faşist AKP’nin katil polisleri Mersin’de tatil kampı kuran Halk Cephelilere sabahın 5’inde uzun namlulu silahlarıyla, yüzlerce polisle baskın yaptı.
Onlarca devrimci işkencelerle gözaltına alındı. 2,5 yaşındaki çocukların üzerlerine silahlarını doğrultular. Gözaltına alınan kadın devrimcilere ahlaksızca saldırdılar. AKP’nin polisi bir kez daha sapıklığını kulak ısırarak da kanıtlamış oldu.
Basılan kamp, yıllardır devrimcilerin yaptığı tatil kampıdır. Her yıl değişik yerlerde yapılan ve gelecek yıllarda da yapılacak olan bir kamptır. Orada bulunan Halk Cepheliler aileleriyle birlikte tatil yapmaya gitmişlerdir. Ama yansıttıkları ise ‘terör örgütünün eğitim kampı’ olduğudur. Siz hangi ‘teröristin’ eğitim yaparken şortla dolaştığını, denize girdiğini gördünüz? Bizim kamplarımız herkese açık bir kamptır. Halkımızın gözü önünde tatil yapıyoruz. Hatta kamplarımızda halkla beraber etkinlikler düzenliyoruz.
Bizim amacımız sadece eğlenmek değil tabi ki. Bu düzenin yoz kültürüne alternatif bir kamp yapıyoruz. Bireycil, bencil tatil anlayışına karşı hep beraber yemeklerimizi yapıp hep beraber eğleniyoruz. Kolektivizmi hayatımıza geçirmek istiyoruz.
AKP’nin tahammülsüzlüğü de bunadır. Bunun için 13 devrimciyi tutukladılar. AKP, kendi yasalarına dahi uymayan bir iktidardır. 15 yaşındaki gençlerimizi tutuklayarak korkusunu bir kez daha göstermiştir. Artık tutuklanmak için elinde silah olmasına gerek yok, kitap okuyorsan bile potansiyel suçlusundur ve tutuklanabilirsin.
Asla buna sessiz kalmayacağız. AKP’nin sapık polislerine de, hiç dinlemeden tutuklayan mahkemelerine de asıl adaleti halkın sağlayacağını göstereceğiz.
Amed Halk Cephesinden Tutuklanan Nurhan Yılmaz Ve Rojda Yalınkılıç Serbest Bırakılsın!
Ekmek Kadar, Su Kadar İhtiyacımız Olan Adaleti İstiyoruz. Söke Söke Alacağız…
BASKI VE İŞKENCELERLE DEVİRİMCİLERİN KAMP KURMASINI ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!
TUTUKLANAN 13 HALK CEPHELİ SERBEST BIRAKILSIN!
AMED HALK CEPHESİ