18 Aralık Cuma günü saat 15.30 sularında 2 Dev-Gençli, Aysun SABAN ve Aysun KAŞDAŞ, Avusturya konsolosluğu önünde; oturma eyleminin 112, açlık grevinin 60. gününde olan Evin Timtik için yaptığı oturma eyleminde, katil AKP’nin işkenceci polisleri tarafından işkenceyle gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alınırken Aysun KAŞDAŞ polis tarafından ensesine darbe almış ve bayılmıştır. AKP’nin işkenceci köpekleri ise bu durumu tutanaklarında “duyarlı bir vatandaş vurdu” diye belirtmiştir.
Sizin “duyarlı vatandaşlarınızı” çok iyi tanıyoruz. Sorulacak hesaplarımızın arasında sizin “duyarlı vatandaşlarınız da” var. Sizin gücünüzü çok iyi görüyoruz. 2 Dev-Gençlinin yaptığı oturma eylemine bile tahammül edemiyor, azgın köpekler gibi saldırıyorsunuz. Yaptığınız işkencelerin hepsinin hesabını tek tek soracağız! Halk düşmanlığına çalışan o kafalarınızı tek tek kıracağız! Arkadaşlarımızın başına gelebilecek herhangi bir durumdan siz sorumlusunuz!
GÖZALTILAR SERBEST BIRAKILSIN!
İŞKENCECİLERDEN HESAP SORDUK, SORACAĞIZ!
EVİN TİMTİK ONURUMUZDUR!
DEV-GENÇ