
Ali Osman Köse Hapishanede Katledilmek İsteniyor İzin Vermeyelim!
AKP faşizminin hizmetindeki Adli Tıp Kurumu, Ali Osman Köse’ye sağlam raporu verdi. Hemen 1 ay sonra ise böbreğinde 9 santimetrelik tümör bulundu.
Halkın avukatlarının ısrarı ve çabası sonucu hastaneye götürülmüştü. Şimdi tekrar hapishaneye geri götürüldü. Ameliyat edileceği ve ameliyat tarihinin henüz belli olmadığı söyleniyor. Bu ameliyatın yapılıp yapılmayacağı, yapılsa bile hangi koşullarda yapılacağı belli değil.
Adli Tıp Kurumu, onun için “hapishanede kalabilir” raporu verdi. Hastalığın teşhisi, Adli Tıp Kurumunun sağlam raporundan hemen 1 ay sonra konuldu. Yani Ali Osman Köse’yi muayene bile etmeden hakkında rapor verenler şimdi onu ameliyat etmekten söz ediyorlar.
AKP faşizmi Ali Osman Köse’ye hastalıkla, tedavi hakkını elinden alarak, hapishanede kalabilir raporları vererek boyun eğdirmek istiyor. AKP faşizmi halka düşmandır. Devrimcilere düşmandır. Bu nedenle en temel hakları bile çiğniyor. Ali Osman Köse’yi katletmeye çalışıyor.
Ali Osman Köse’nin tahliye olma ve dışarda özgür bir ortamda bu baskıları yaşamadan tedavi olma hakkı vardır.
Üniversite hastanesinde yapılacağı söylenen ameliyatın akıbeti ve sonuçları belli değildir.
Tüm halkımıza sesleniyoruz:
Ali Osman Köse’nin başına gelebilecek her türlü olumsuzluktan Adalet Bakanlığı, Hapishane İdaresi ve Hastane yönetimi sorumludur.
Ali Osman Köse’ye sahip çıkalım, katledilmesine izin vermeyelim.
Tüm halkımızı Bakanlık, Hapishane İdaresi ve Hastane yönetimine telefon etmeye, faks çekmeye, mail göndermeye davet ediyoruz.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversite Hastanesi Tel:
00 90 282 250 50 00
Tekirdağ
Adalet Bakanlığı:
Faks +90 (0312) 419 33 70
Tel: 190 (0312) 417 77 70
İnfo@Adalet.Gov.Tr
Ali Osman Köse’ye Özgürlük!
Dortmund Adalet İstiyoruz Komitesi