Hollandaca Cepheden Haberler Dergisi’nin 4. Sayısı Çıktı
Hollanda Halk Cephesi tarafından çıkartılan Hollandaca Cepheden Dergisi’nin 4. Sayısında kaybedilen 11 DHKC gerillası nerede yazısında 7 Kasım’da yapılan bombardımandan sonra kaybedilen 11 DHKC Gerillası anlatıldı. Ailelerin açlık grevine başladığı anlatıldı.
DHKC Gerillaları Anadolu’nun dağlarında savaşmaya devam edecek başlıklı yazıda DHKC gerillalarının halkların kurtuluşu için savaşmaya devam edeceğini ve kazanacağını yazıyor.
DHKC Gerillalarından Hüseyin Gülmez’in kızı için yazdığı mektup yayınlandı.
Alman emperyalizmi tarafından tutsak edilen Musa AŞOĞLU hakkında bilgilendirme yapıldı. Emperyalizme ve faşizme karşı mücadele etmenin suç olmadığını, bir görev olduğu anlatıldı. Devrimci tutsakların yargılandığı 129b yasasının ne anlama geldiği anlatıldı.
Adalet için savaşıyoruz başlıklı yazıda DHKC savaşçılarının İstanbul emniyet müdürlüğü ve AKP il başkanlığına yönelik eylemi anlatıldı. DHKC savaşçısı Bilgehan Karpat hakkında bilgi verildi.
Cephe Milislerinin eylem haberleri yayınlandı.
Hollanda Halk Cephesi