Liseli Dev-Genç olarak, spor yapmak tüm liselilerin hakkıdır dedik ve Berkan Abatay Spor Merkezinde yerimizi aldık. Düzenli olarak her gün okul çıkışlarımızda Spor Merkezimize gelerek hep beraber spor yapıyoruz.
Berkan Abatay Spor Merkezi, halkın ücretsiz şekilde spor yapma hakkına sahip çıkarak, ücretsiz ulaşılır spor imkânı sunan bir salon. Herhangi bir geliri olmadığı için Spor Merkezinin genel ihtiyaçlarını karşılamakta orda spor yapan bize düşüyor. Kendi çabalarımızla birçok eksikliğini halkımızın desteği ile giderdik. Şimdi de tüm halkımızdan önümüzdeki ihtiyaçlarımız için destek bekliyoruz.
Düzenli olarak ihtiyaçlarımız:
- Elektrik, Su ve Doğalgaz Faturalarının karşılanması
- Şampuan Sabun gibi banyo malzemeleri
- Çamaşır Suyu-Yüzey Temizleyici gibi genel temizlik malzemeleri
- Spor aletleri (elimize gelen tüm aletleri değerlendireceğiz)
- Spor ayakkabısı
- Eşofman takımı
Yukarıda belirtiğimiz ihtiyaçlarımıza yardımcı olmak isteyen dostlarımız gün içerisinde Berkan Abatay Spor Merkezimize uğrayarak bilgi alabilirler.
Adres: Özel Okmeydanı Hastanesi Karşısı İzci İş Merkezi Kat:3 Okmeydanı
LİSELİ DEV-GENÇ