
Hain sinsidir! Sinsice sokulup en yakınlarını bile arkadan hançerlemek için fırsat kollar.
Bencil çıkarları için vatanı dahil her şeyi satar!
Hele de can telaşına düşmüşse satmayacağı değer, satmayacağı kişi yoktur!
Dev-Genç önderlerinden Ali Rıza Kurt, bir dönem darbecilik olarak kendini açığa vuran hainlere hitaben şöyle demişti:
”Size alçak demiyorum. Her alçaklığın bir yüksekliği vardır. Siz çukursunuz, Çukur!”
Hain, düştüğü bu pislik çukurunda, debelenip dururken boğulur, yok olur gider! Bütün tarihsel örneklerin bizlere gösterdiği budur!
İşin en dramatik tarafı hain bunun bile farkına varmaz. Ne yaşadığını fark eder ne yok oluşunu! O bir hiçtir! Hiçlikte yaşar ve hiçlikte yok olur!
Kenan Emre Üstündağ’ Da İşte Bu Soydandır!
2 Kasım 2020′ de gözaltına alınmasıyla, bu pislik çukuruna düşmüştür. İtirafçılık yapıp sayısız devrimciye iftiralar atmış, polisin hazırladığı senaryoları imzalamış ve devrimci-demokrat herkesin düşmanlığına soyunmuştur.
Özellikle bir zamanlar kendisinin de yer aldığı Halkın Mühendislerine iftiralar atmıştır.
Yine bir zamanlar kendisinin dahi tutuklanmasına yol açan Berk Ercan haini gibi pislik çukuru içinde debelenip durmakta ve faşist AKP’ yönetiminin kendini daha çok kullanması için gözlerinin içine bakmaktadır.
Faşist AKP’nin bu fırsatı zaten tasfiye etmek istediği meslek odalarına ve özelde TMMOB’ a karşı da kullanacağı sır değildir.
Bu nedenle bu hain başta TMMOB olmak üzere her türlü demokratik ve mesleki birlikten atılmalıdır.
Hainlik asla meşrulaştırılmamalı, gereken tavır alınmalı ve görüldüğü her yerde en azından yüzüne tükürülmelidir.
Kahrolsun Faşizm!
Kahrolsun Faşizmin Maşası İftiracı Hainler!
Halkımız Hainleri Affetmeyecektir!
14.01.2021
Nrw Halk Cephesi