Okmeydanı Halk Meclisi olarak mahallelerimizdeki uyuşturucu sorununa karşı her hafta şark kahvesi eski telefon kulübeleri alanında sürdürdüğümüz oturma eylemliliğimizin 22’nci haftasında 18 Şubat Cumartesi günü yine eylemdeydik.
Eylemlilik insanlarımızın oldukça güçlü bir katılımıyla yapıldı. Eylemliliğin gerçekleştiği sırada yol üzerinden geçmekte olan bir içici, kenara çekilerek bu zehiri almaması ve içmemesi konusunda uyarılıp, bu zehirin ne amaçla satıldığı bir süre anlatıldıktan sonra bırakıldı. Eylemliliğin sonlandırılmasının akabinde Özel Okmeydanı Hastanesi Sokağı üzerinde bir satıcı bizlerin sokaktan geçmiş olduğumuzu gördükten sonra hızla alandan kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.
Ülkemiz adeta bir uyuşturucu bataklığı haline getirilmiştir. Yozlaşmanın her türlüsü halkın her hücresine gark edilmeye çalışılmaktadır. Amaç; beyinleri teslim alarak, halkı kendi sorunlarıyla uğraşamaz, sorgulayamaz hale getirip, bir bakıma manevi açıdan kötürüm bırakma siyaseti güdülmektedir.
Bizler bu yaşanan iğrençlikler içerisinde boğulmaya çalışılan insanlarımız için mücadele vermeye devam edeceğiz.
Halkımızı da kendi sorunları etrafında kenetlenmeye, birleşmeye ve mücadele etmeye çağırıyoruz.
OKMEYDANI HALK MECLİSİ