Saat 17.30’da toplanan liseliler ile toplantı yapıldı. Toplantıda öncelikle Yürüyüş Dergisi’nden “Zorluklar karşısında dayanıklı olmalıyız” yazısı okundu. Hem mücadelede hem hayatta karşılaşacağımız zorluklara karşı dirençli olmak ve yılmamak gerekliliği konuşuldu. Ardından Liseli Dev- Genç’in komite tarzında çalışması gerektiği konuşuldu. Konuşmadan sonra komiteler kuruldu. Öncelikler Liseli Dev-Gençlilerin odasının düzenlenmesi için komite kuruldu. Duvarlara asılacak resimler ve karakalem çalışmaları için görev bölüşümü yapıldı. Ardından haftanın 3 günü buluşma kararı alındı. Her Cumartesi dernekte film gösterimi yapma kararı alındı. Son olarak da mahallede hangi bölgelerde liseli Dev-Gençlilerin dergi dağıtacağı belirlendi. Yapılan toplantıya toplam 10 Liseli Dev-Gençli katıldı.
Sarıgazi’de 27 Kasım Cuma günü Liseli Dev-Gençliler dergi dağıtımı yaptı. Dernek çevresinde yapılan çalışmaya toplam 3 liseli Dev-Gençli katıldı. Saat 17.30-19.00 arası yapılan çalışmada 48 dergi dernek çevresinde kapı çalışmasıyla esnaf ve halkımıza ulaştırıldı.
Sarıgazi’de Liseli Dev-Gençliler toplantı yaptı. 28 Kasım Cumartesi günü Dernekte toplanan liseler “Liseli Dev-Genç Odasının” düzenlemesine başladılar. Odanın duvarına DEV-GENÇ yazılaması yapıldı. Ardından Dev-Gençliler ile “verilen sözü tutma” ve “disiplinli olma” konularında tartışıldı. Verilen sözlerin cepheliler için namus olduğu ve uyulması gerektiği konuları konuşuldu. Pazar sabahı dernekte yapılacak kahvaltıya gelme sözü veren liseliler dağıldı. Toplantıya toplam 8 liseli Dev-Gençli katıldı.