Dilek Doğan’ı galoş giy dediği için katleden AKP’nin katil polisi Küçük Armutluda “Dilek Doğan İçin Adalet Çadırı’na” günlerdir saldırıyor. Halkın kurduğu çadıra bile dayanamayan katil polis her kurulan çadıra gaz bombaları ve gerçek silahlarla saldırıyor. Elbette saldırdığı tek çadır değil Armutluda bulunan örgütlülüğe halkın Dilek’i sahiplenmesine saldırıyor.
AKP’nin polisinin saldırıların nedeni nedir?
Bizler Dilek’in katilini biliyoruz ve bunu tüm dünyaya duyuruyoruz. Nasılsa Berkin’i duymayan kalmadı katillerinin yüzünü görmeyen kalmadı Dilek’inde katilini bulacağımızı, yakasına yapışacağımızı çok iyi biliyor. Bu yüzden azgınca Dilek’in annesine ve Armutlu halkına saldırıyor.
Kurduğumuz çadır ülkemizin dört bir yanında yaşanan katliamların adalet mücadelesinde şekil bulmuş halidir. Kürdistan’da Ankara’da Suruç’ta katledilen insanlarımız, bebeklerimiz için açtığımız çadır bir umuttur. Katil devlet bu umuda göz dikmiş durumda bunu yıkmak için uğraşıyor. Halka karşı açılan savaş açık açık ilan edildi bizzat AKP hükümeti tarafından. Kalekollar yapıp pilot mahallelere gireceğiz diyerek halka tehdit savuruyor. Tehditleri boşunadır!
Bizler anadolunun dört bir yanında saldırılara karşı direniyoruz. Dilek için, Berkin için, Kürdistan için..
Faşist AKP ve onun polisi bizlere saldırabilir, gözaltına alabilir ama adalet mücadelemizden asla vazgeçiremez. Adaletsizliğe karşı savaşmak ve adalet sağlamak için Anadolunun dört bir yanında örgütleneceğiz halkımızla birlikte örgütlülüğümüzü büyüteceğiz!
ANKARA HALK CEPHESİ