Yunanistan Halk Cephesi Açıklama
Fadik Adıyaman ve İsmail Akkol değil Halk Çocuklarının Katilleri Yargılansın!
Fadik Adıyaman ve İsmail Akkol’un Türkiye’de AKP’nin katil polisleri tarafından gözaltına alınması sonrası basında haklarında onlarca asılsız iddia ve suçlama çıkmıştır. İki vatansever için terörist ve katil deniliyor.
Terör nedir, terörist kimdir?
Suç nedir, suçlu kimdir?
Evleri şehirleri yakıp yıkan hergün yeni katliamlar yapan Türkiye faşizmidir en büyük terörist.
Gece yarısı halkın evlerine girip anne kuzularını annelerinin gözü önünde katledenlerdir en büyük katiller.
Çalanlar, çırpanlar, halka en adi yalanları söyleyenler, dağı taşı haraca kesen gözü doymaz asalaklar suçlular, Emek hırsızlarıdır en büyük suçu işleyenler.
Emperyalizmle işbirliği yapanlardır suçlular.
Kimse adaleti arayan halk çocuklarına katil, suçlu diyemez.
Vatansever olmak, halk için adalet istemek, Bağımsız bir vatan istemek, eşit adil bir yaşam istemek suç değildir.
Oligarşinin Türkiye halklarına, ezilenlere zulmü ve katliamları sürdüğü sürece, AKP halk düşmanlığı yapmaya devam ettiği sürece halk kendi adaletini aramaya devam edecektir.
Fadik Adıyaman ve İsmail Akkol halkını vatanını seven, ömürleri boyunca her türlü bedeli göze alarak devrimcilik yapan vatanseverlerdir.
Elleri halkın kanına bulaşmış eli kanlı katiller ve onların adaleti vatanseverleri yargılayamaz.
Fadik Adıyaman ve İsmail Akkol Serbest Bırakılsın!
Fadik Adıyaman ve İsmail Akkol değil Halk Çocuklarının Katilleri Yargılansın!
Yunanistan Halk Cephesi