15 Ekim Perşembe günü Şakirpaşa mahallesinde yapılan dergi dağıtımında 45 dergi halka ulaştırıldı.Bir evde Ankara da ki patlamanın öncesi ve sonrası tartışıldı.2 kişinin katıldığı dergi dağıtımı 1,5 saat sürdü.
16 Ekim Cuma günü de Yamaçlı mahallesinde dergi dağıtımı yapıldı. Halktan insanlar yemek yemeye çay içmeye davet ettiler. Hasan Ferit Gedik’in neden katledildiği ve katillerinin nasıl korunduğu anlatıldı.3 halk cephelinin katıldığı dergi dağıtımında 2,5 saatte 50 dergi halka ulaştırıldı.
17 Ekim cumartesi günü ise Karasu ve Gülbahçesi mahallesinde Dergi dağıtımı yapıldı. Ankaradaki katliamla ilgili sohbetler edildi ve halka HALKIN ADALETİNDEN ve SORACAĞI HESAPTAN bahsedildi.2 halk cephelinin katıldığı dergi dağıtımında 37 dergi halka ulaştırıldı.