KÜRT HALKINA VE DEMOKRATİK KURUMLARA YAPILAN SALDIRILARIN HESABINI VERECEKLER!
Amed’teki Temel Haklar Derneğini AKP’nin çeteleri dernek çalışanlarının olmadığı bir saatte kapısını kırıp içeri girmişlerdir. Dernekte bulunan masa sandalye ve pencereleri kırmış, Yürüyüş Dergisini, afişleri kitapları yırtmış sokağa saçmıştır. Dernek binasının iç duvarlarına yazılar yazılmış.
Halkımız bu kurumlarımız için dişinden tırnağından artırıp verdiği bağışlarla kurulmuştur. Halkımızın emeğine saldıranlar er yada geç halkımızın adaletine hesap vermekten kaçamayacaklardır. Bu saldırganlar her kimse ki kontrgeillanın bir saldırısı olduğu açık ortadadır. Bu kontracılar halkımızın kitap, dergi okuyup bilinçlenmesine, sömürüye karşı durup hakkını aramasını istemezler. Kaç aydır Kürdistan’da halkımız katlediliyor. Sokaklarımız TOMA, panzer ve silah namlularından çıkan barut kokularından geçilmiyor. Bizler sokaklarımızda dolaşan bu barut saçan katil sürülerini mahallelerimizden atmaya çalışırken onlar bizim olmadığımız bir vakti kollayarak derneğimize saldırmış kırıp dökmüşlerdir. Hesabını soracağız.
Kürt halkına ve tüm Anadolu halkına çağrımızdır.
Kürdistan ve Anadolu halklarının kurtuluşu ancak ve ancak Anadolu ihtilalindedir. Bunun için emperyalizme ve faşizme karşı birleşik cephede mücadele etmek ve dostu düşmandan ayırıp sınıf kini ile devrimci saflarda yerimizi almanın tam zamanıdır.
Kundakta katledilen bebeklerimiz için. 70’inde katledilen ninelerimiz için, genç yaşında katledilip tankın arkasında sürüklenen gençlerimiz için, geleceği yok edilmiş Anadolu ve Kürt halkı için birleşelim, savaşalım kazanalım.
DEMOKRATİK KURUMLARIMIZA YAPILAN SALDIRILARIN HESABINI SORACAĞIZ.
KURT HALKININ KURTULUŞU ANADOLU İHTİLANLİNDEDİR!
HALKIZ HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ!
Anadolu Halk Cephesi
30.03.2016