Hasan Ferit Gedik Uyuşturucu İle Savaş Ve Kurtuluş Merkezi Yeni Yıl Mesajı
Tüm Halkımızın Yeni Yılını Kutluyoruz
“Yeni yılda binlerce Hasan Ferit yaratacağız” dedik. Bu inançla giriyoruz yeni yıla. Bu yıl daha fazla emek harcayacak, daha fazla üretecek ve insanlarımızı yozlaşma bataklığından çekip alacağız.
Binlerce Hasan Ferit… Sadece madde bağımlılığından kurtulanlar değildir. Düzenin yozlaştırma saldırılarına karşı dişiyle tırnağıyla mücadele eden, geceleri rüyalarında savaşı ve kurtuluşu düşünen insanlarımızdır.
Küçük küçük, mütevazı adımlarla ilerleyeceğiz. Ve inanıyoruz ki biz kazanacağız. Açılışımızı yaptığımız bu yana hedef olarak belirlediğimiz birçok hedefe ulaşmayı başardık.
Yeni yıla da hedeflerimizle umutlarımızla, düşlerimizle, kararlılığımızla ve yozlaştırma saldırılarını yayanlara olan öfke ve hıncımızla giriyoruz.
Umudumuz yeni insanı yaratacak olan gücümüzdedir.
Tüm halkımızın yeni yılını kutluyoruz.
Hasan Ferit Gedik Uyuşturucu İle Savaş Ve Kurtuluş Merkezi