Gözaltılarla Dev-Gençlileri Yıldıramazsınız
AKP’nin katil polisleri 6 Nisan Çarşamba günü İstanbul Teknik Üniversitesinde Ferdi İşçi ve Fırat Kaya isimli 2 Dev-Gençli arkadaşımızı işkenceyle gözaltına almışlardır.
Dev-Gençlileri gözaltılarla, tutuklamalarla yıldıramazsınız. Siz ne kadar saldırırsanız saldırın, bizler öğrenci gençliğin demokratik üniversite hedeflerinden vazgeçmeyeceğiz. Geçtiğimiz hafta içerisinde AKP’nin katil köpekleri, ÖGB’leri, işbirlikçileri Mimar Sinan Üniversitesinde arkadaşlarımıza saldırmışlar ve gözaltına almışlar, evlerini basmışlardır. Demokratik Üniversite istediğimiz için bile bedel ödüyoruz. Katil AKP baskılarla, gözaltılarla öğrencileri korkutmaya, sindirmeye, demokratik taleplerini dahil ortaya koymamasını istiyor.
Dev-Gençliler yine gelecek. Kanlı alınan bu mevzilerden yeniden çarpışacak.
Gözaltına alınan arkadaşlarımızın başına gelecek herhangi bir şeyde İTÜ ÖGB’si ve Emniyet Müdürlüğü sorumludur. Arkadaşlarımıza yaptığınız işkencelerin bir bir hesabını soracağız.
DEV-GENÇ