24.09.2018 direnişin 22. Günü… 15. kez alana çıktım. Bu kez avukatım yanımdaydı birkaç kelime direnişimi anlattım. Hemen işkenceyle gözaltına alındım. Kabahatler kanuna göre ceza yazıp bıraktılar.
25.09.2018 direnişimin 23. Günü… 16 kez alana çıkıyorum. Hava yağmurlu hemen işkenceyle gözaltına alındım. Kabahatlerden ceza yazıp bırakıldım. Görüntü alamıyoruz, aldığımız birkaç görüntü çok uzaktan, işkenceyi görüntülemeliyiz.
Kandıra F tipi hapishanesindeki özgür tutsak kadınlardan mektup aldım. Tülin, Aysun, Yasemin, Sevcan, Özlem, Derya, Nurgül, Nebiha, Yıldız, Eylem ve Gülay sımsıcak duygularıyla birer küçük sayfayla direnişe desteğe gelmişler. Mektup yasağı olan Yeliz Gamze, Menekşe, Sultan ve Sevgi yasaklanamayacak olan selamlarını göndermişler. Sizleri çok seviyorum, ülkemize, halkımıza, ışık olan özgür tutsaklar.